Dé specialist in binnen- en buitenzonwering

Rolluiken

Monsol te Ermelo heeft een zeer groot assortiment en typen Rolluiken
Als een beveiligingsrolluik niet open of dicht gaat op het moment dat u dat wilt, kunt u niet op het gewenste moment opstarten of afsluiten. Dat kost veel geld. Om dat te voorkomen, houdt Monsol alles in eigen hand, van levering en montage tot onderhoud. Dat biedt zekerheid en duidelijkheid. Monsol levert de volgende typen beveiligingsrolluiken:
 
Brandrolluiken worden toegepast om brandgevaarlijke ruimtes af te sluiten. Dit rolluik is getest door TNO en gecertificeerd volgens de nieuwste normen.
 
Het 100-75 AL rolluik, een beveiligingsrolluik dat is opgebouwd uit geëxtrudeerd aluminium lamellen, is zeer geschikt voor het beveiligen van uw bedrijfs- of winkelruimte. Bij wijze van doorkijk kunnen in het luik uitsparingen worden aangebracht die zijn voorzien van lexaanglas.
 
Trans is een transparant rolluik, opgebouwd uit panelen van polycarbonaat en geanodiseerde profielen. Dit type luik biedt een doorzicht van 80% en is verkrijgbaar in een binnen- en een buitenkwaliteit.
 
Het rolhek met ruit, type K is een rolhek met gebogen strippen in de vorm van een honingraat. Dit type rolhek is verkrijgbaar in aluminium, staal en roestvrijstaal en is ook ideaal voor binnenmontage.
 
Het 95/70 Perfo rolluik is een stalen rolluik voorzien van een perforatie die een doorzicht van maximaal 70% oplevert, en toch nog zeer degelijke beveiliging biedt. Zo behoudt u een toegankelijk aanzicht van uw bedrijf, zonder iets in te leveren op de beveiliging.
 
Het 96/60 buisrolhek is opgebouwd uit buizen van Ø 18 x 1,5 mm. of Ø 14 x 1,0 mm. De buizen zijn gekoppeld met stroppen met een hoogte van 60 of 96 mm. Deze rolhekken bieden een doorzicht van 80% en zijn ideaal voor binnenmontage.

Voorbeelden van Rolluiken

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen zonwering.
Bekijk ook onze woninginrichtingen, outdoor en slaapcomfort .