Dé specialist in binnen- en buitenzonwering

Markiezen 

Een markies is een toonaangevende nostalgische zonwering. Binnen het product markiezen zijn er tal van mogelijkheden om uw markies samen te stellen zoals u dat wenst. Monsol te Ermelo levert veel verschillende modellen markiezen, kleuren en materialen.
 
Modellen: binnen de verschillende modellen heeft u de keus uit onder meer het petmodel, het baldakijn, het standaardmodel, het vaste model en het klapmodel.
 
Kleuren: voor vaste markiezen en baldakijnen zijn alle leverbare kleuren acryldoek en lakfolies te gebruiken. De frameonderdelen kunnen bovendien worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur.
 
Materialen: voor het frame kunt u kiezen uit aluminium of verschillende soorten hout; de omkasting wordt gemaakt van aluminium, hout of kunststof. Voor het markiesdoek bestaat de keuze uit acryldoek, lakfolie of Soltis stretchdoeken
 
Ook voor bedrijven kunnen markiezen een manier zijn om uw bedrijf mee te promoten, omdat de markiezen kunnen worden voorzien van verschillende soorten reclame uitingen.
 
Markiezen zijn zowel handbediend als electrisch bediend verkrijgbaar.
 
In de showroom van Monsol hebben wij vier verschillende markiezen hangen, zodat wij u juist kunnen adviseren, bij een bezoek aan onze showroom staat de koffie klaar en adviseren wij u geheel vrijblijend.

Voorbeelden van Markiezen

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen zonwering.
Bekijk ook onze woninginrichtingen, outdoor en slaapcomfort .