Dé specialist in woninginrichting

Raamhorren

Raamhorren zijn er te kust en te keur. Monsol heeft 3 typen raamhorMonsol te Ermelo  in het assortiment, geselecteerd volgens het kwaliteitsniveau waar wij in al onze producten naar streven.
Rolhor Super van Hamstra
De raamrolhor Super van Hamstra is dé rolhor die op dit moment te koop is in Nederland. Deze rolhor dankt zijn populariteit aan de unieke windvaste gaasopsluiting, het bedieningsgemak en de elegante vormgeving. De rolhor Super is in vrijwel elk raam te gebruiken, omdat hij zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd, en zowel op de dag als in de dag toepasbaar is. De cassette, de geleiding en de onderlat zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.
Raamplissé Japan
De raamplissé Japan is een soepel lopende hor, die van links naar rechts, maar ook van rechts naar links kan worden bediend. Doordat er geen veer nodig is, loopt de hor geruisloos en is weinig kracht vereist om de raamhor te openen en sluiten. De cassette en het frame zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.
Rolhor Monsol
De rolhor Monsol wordt door ons bedrijf geassembleerd, wat dit prijstechnisch een zeer interessante rolhor maakt. De Monsol is op en in de dag te monteren, eenvoudig en soepel te bedienen en leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. In tegenstelling tot de rolhor Super heeft de Monsol echter geen windvaste gaasopsluiting en een minder elegante vormgeving.
 
Kom onze systemen bekijken in onze showroom Monsol te Ermelo.

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen woninginrichting.
Bekijk ook onze zonwering, outdoor en slaapcomfort