Dé specialist in binnen- en buitenzonwering

Terrasschermen van Monsol uit Ermelo

Terrasschermen (ook wel knikarmschermen) biedt Monsol te Ermelo in een uitgebreid assortiment, onder meer van de merken Stobag, Brustor, Lewens en Sunmaster. In samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij tegen een heel redelijke prijs terrasschermen aanbieden die de top vormen in techniek, kwaliteit, duurzaamheid en design.
Voordat één en ander in gang gezet wordt, komen wij altijd zonder extra kosten bij u thuis of bij uw bedrijf om de situatie ter plaatse te beoordelen, om te voorkomen dat u achteraf wordt geconfronteerd met verrassingen of tegenvallers.
 
De terrasschermen kunnen zowel handbediend als elektrisch worden uitgevoerd. Bij een elektrische uitvoering gebruikt Monsol altijd een Somfy-motor, inclusief 5 jaar garantie. De gebruikte electrische systemen kunnen desgewenst ook worden uitgerust met verschillende automatiseringssystemen.
 
Monsol is leverancier van doeken van Dickson, Swela & Sattler, een keus die perfect aansluit op ons streven naar kwaliteit. Ook speciale doeken behoren tot de mogelijkheden, waaronder zelfreinigende en waterdichte doeken. Alle doeken zijn bij ons in de showroom aanwezig, graag nodigen wij u hierbij uit om onze enorme collectie te komen bewonderen.
 
Technische mogelijkheden:
 
Monsol kan u een breed scala aan technische mogelijkheden bieden. Zo leveren we bijvoorbeeld terrasschermen met een uitval van 7 meter, maar ook een type scherm dat eerst zijn uitval neemt en daarna naar de grond gaat, zodat u een soort pergola krijgt. Ook schermen met een vrije doorloop van 13 meter bij 4 meter uitval behoren tot de mogelijkheden. Aangezien we hier onmogelijk alle opties kunnen noemen, willen wij u vragen bij interesse contact met ons op te nemen, ook als u speciale wensen heeft. Omdat wij zelf de assemblage doen, kunnen wij u namelijk wellicht van dienst zijn met onze technische expertise.
 
De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat wij u willen vragen contact met ons op te nemen.


Indien u speciale wensen heeft vragen wij u ook contact met ons op te nemen. Dit omdat wij zelf assembleren en u daarom met onze technische expertise wellicht kunnen helpen.

Voorbeelden van Terrasschermen

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen zonwering.
Bekijk ook onze woninginrichtingen, outdoor en slaapcomfort .