Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Glassystemen

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand om van uw overkapping of serre een warme, sfeervolle plek te maken? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit glazen schuifwanden. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u het beste advies geven voor een passend schuifsysteem. 

Glassystemen uitbouw
Glassystemen uitbouw kunstgras
Glassystemen uitbouw kunstgras
Glassystemen uitbouw
Glassystemen uitbouw

Glazen schuifwanden

Bij Monsol komen kwaliteit en maatwerk op de eerste plaats. Al onze glazen schuifwanden worden op maat gemaakt en voorzien van 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Niet alleen extra sterk, maar ook perfect passend bij iedere ruimte. De onderhoudsvrije polyamide wieltjes en deurmeenemers zorgen voor een duurzaam en vederlicht gebruik. Je opent en sluit de wand in één soepele beweging.

De extreem lage onderrails van 17 mm maakt uw overkapping voor iedereen toegankelijk. Doordat wij aandacht besteden aan ieder product detail is het een blijvende toevoeging aan jouw veranda of overkapping. Zo kan u zorgeloos genieten van extra leefruimte. Schijnt de zon? Open de wanden voor een heerlijk briesje. Regen of wind? Schuif dan één of meerdere panelen voor wat beschutting. Het glas is niet omringd door een aluminium lijst, waardoor u een ongehinderde doorkijk naar buiten óf binnen behoudt. Glazen wanden zijn er voor:

  • Glazen schuifwand veranda
  • Glazen schuifwand overkapping
  • Glazen schuifwand tuinkamer

Balkonbeglazing

Met glazen draai- of schuifsystemen van Solarlux beschermt u zichzelf op uw balkon niet alleen tegen de wind, regen en kou, maar ook tegen lawaai. Afhankelijk van de eisen zijn de systemen in een compleet transparante versie of met kozijn verkrijgbaar. De flexibele, ongeïsoleerde beglazingen toveren uw balkon naar wens om tot een luchtig zitje in de buitenlucht of een beschutte ruimte. Verschillende systeemoplossingen kunnen ook achteraf worden gemonteerd op bestaande borstweringen. 

-Balkonbeglazing zorgt voor geluidsisolatie tot Rw 45 dB
-6-8 mm thermisch gehard veiligheidsglas
-Te gebruiken tijdens wind en regen 
-Uitbreiding van de woonruimte 

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van glazen schuifwanden. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de schuifsystemen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout