Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Duette Shades

Bent u op zoek naar Duette shades als raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit raamdecoratie. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende Duette shades voor uw ramen. 

Duette shades

Duette shades

Duette shades filteren het daglicht waardoor dit aangenaam wordt voor uw ogen. De unieke honingraatstructuur van de Duette shades zorgt voor een isolerende laag voor uw ramen. Dit betekent een groot voordeel voor het binnenklimaat van uw huis en uw energiekosten! Het nieuwste assortiment Duette shades stoffen heeft zelfs energieklasse A++. Daarnaast wordt ook nog de akoestiek in de ruimte verbeterd.

Duette shades

TruFit | FrameFix

Met het TruFit systeem worden jouw Duette Shades direct op het glas geplaatst zonder schade aan te richten aan de kozijnen. Ideaal voor deuren, kunststof kozijnen en serres. En ben je opzoek naar raambekleding voor je draai-kiepraam? Dan is het FrameFix systeem de perfecte oplossing.

Duette shades

Bediening en opties

Duette Shades zijn toepasbaar op normale ramen, dakramen, draai-kiep ramen, ronde ramen, schuifpuien en serres.

U kunt kiezen uit de bedieningen:
-Ketting
-PowerView Automation
-LiteRise
-SmartCord
-Top Down/Bottom Up

Spankoord: doordat het product aan de zijkant wordt gefixeerd door een kabel is het geen probleem om deze voor uw deur te hangen.

Duette Shades van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout