Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Verticale jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Luxaflex® bieden een perfecte regulatie van licht en privacy, doordat de stand van de lamellen in kleine stappen in te stellen is. Het strakke design maakt ze een stijlvolle aanvulling op elk interieur, volledig op maat gemaakt. Wanneer u het pakket dichttrekt neemt het product minimale ruimte in beslag waardoor u een vrij uitzicht creëert. De lamellen worden vervaardigd uit stof, aluminium of pvc. Het aluminium is voor 98% gerecycled metaal en een aantal stoffen worden gemaakt uit gerecycled plastic uit de oceaan kustgebieden. Ook zijn er stoffen beschikbaar welke geluidsdempend werken en wanneer u kiest voor een stainstop coating beschermd u de stoffen lamellen tegen vlekken op waterbasis.

Verticale jaloezieën

Bedieningsvormen en opties

De verticale jaloezieën kunnen geleverd worden voor vrijwel alle vormen en maten raam. Er is een groot assortiment kleuren en materiaal beschikbaar. Met transprante, lichtdoorlatende of verduisterende lamellen in verschillende kleuren zit er altijd iets in uw smaak tussen. 

De verticale jaloezieën zijn te bedienen middels:
-Koord-/kettingbediening
-Eindloosketting
-Schuif-/tuimelstang
-PowerView Automation

Daarnaast heeft u de keuze om het pakket te laten sluiten aan de linker- of rechterkant of half-om-half.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout