Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Rolluiken

Als u op zoek bent naar zonwering zijn rolluiken wellicht het juiste product voor u. Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van rolluiken. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies voor rolluiken voor uw ramen. 

Rolluiken grijs
Rolluiken zwart
Rolluiken zwart
Witte rolluiken

Ecoroll-rolluiken

Onze rolluiken creëren een donkere ruimte middels geïsoleerde lamellen welke strak op elkaar aansluiten. Hierdoor wordt zonlicht en temperatuur geweerd en creëert u een donkere kamer. Tussen het raam en de lamellen ontstaat een isolatielaag in de vorm van stilstaande lucht. Dit maakt een rolluik een nuttig product in de zomer én de winter. Daarnaast werken rolluiken inbraakvertragend. Voor de omkasting kunt u kiezen uit 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak.

Lamellen 
In de fabriek worden de lamellen gevormd uit aluminium en gevuld met schuim. Het aluminium geeft de lamellen een lange levensduur en het schuim zorgt voor isolatie en stevigheid. De lamellen kunnen gecoat worden in 19 verschillende kleuren waardoor er altijd een uiterlijk gecreëerd kan worden welke past bij uw woning.

Rolluiken

Solar rolluiken

Onze Solar rolluiken hebben een zonnepaneel in de voorkap van de cassette. Het rolluik slaat stroom op in een accu en is hiermee zelfvoorzienend. Daarnaast hoeft er geen gat in uw muur of kozijn geboord te worden ten behoeve van een stroomkabel en krijgt u binnen geen kabelgoot te zien. Samen met de isolerende werking van de lamellen is een Solar-rolluik een milieubewuste keuze. 

Somfy logo

Bediening

Onze elektrische rolluiken zijn voorzien van een Somfy-motor. Deze kan bediend worden middels een afstandsbediening, schakelaar of met een app. Ook is handmatige bediening in de vorm van een band of een slingerstang een optie.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van rolluiken. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de rolluiken voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout