Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Pergolazonwering

Als u op zoek bent naar zonwering is een Pergola wellicht het juiste product voor u. Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van Pergolazonwering. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies over Pergola's. Met een Pergolazonwering creëert u een sfeervolle, koele plek in de tuin.

Uitvalscherm zonwering
Pergolazonwering terras
Pergolazonwering huis in het bos
Pergolazonwering restaurant

Vinci 250 Pergolazonwering

De Vinci 250 Pergolazonwering heeft een subtiele vormgeving. Aan de zijkanten van het geïmpregneerde doek zit een rits bevestigd welke door de zijgeleiders lopen. Hierdoor is het doek weer en windvast en kan het zelfs het gewicht van een volwassen man houden. Door de constructie is een Pergola systeem leverbaar tot een breedte van wel 6 meter met een uitval van 5 meter! Door de gesloten cassette heeft het doek een lange levensduur.

Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, en kan op diverse manieren worden afgewerkt.

De aluminium onderdelen zijn beschikbaar in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak. Kies de framekleur die het beste bij uw gevel past voor een unieke uitstraling.

De Vinci 250 Pergola wordt geleverd met een Somfy-motor en kan bediend worden middels een afstandsbediening, schakelaar of via een app op de telefoon.

Vinci 250 Pergola+

In de Vinci 250 Pergola+ wordt de toevoeging "+" gebruikt om aan te geven dat er de mogelijkheid is om dimbare LED-verlichting te integreren. Daarnaast kan aan de voorzijde een Vario Volant worden gemonteerd om optimale zonwering te realiseren.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de screens voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor screens met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout