Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Gordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Gordijnen hotel

Gordijnen

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, verbeteren de akoestiek van de ruimte en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken als het buiten donker is.

Gordijnen zorgen voor privacy, zonwering, isolatie en verbetering van de akoestiek van de ruimte. Naast deze voordelen zorgen gordijnen voor gezelligheid in huis. Door onze ruime collectie stoffen, kleuren en materialen zit er altijd een keuze voor u tussen. Uw kamer gaat nog meer als uw kamer voelen. 

Gordijnplooien zorgen voor een chique en volle uitstraling van de gordijnen. U kunt kiezen uit verschillende plooien: een enkele plooi, vlinderplooi (dubbele plooi), dubbele retour plooi, triple plooi en de wave plooi.

Gordijnen woonkamer

Verschillende soorten gordijnstof

U kunt kiezen uit verschillende transparanties voor uw gordijnstof:

Een transparante gordijnstof geeft sfeer aan de ruimte waardoor deze ideaal is voor woonkamers of kantoren. De stof creëert privacy en filtert het zonlicht terwijl er nog voldoende daglicht in de ruimte komt.

'Inbetweens' zijn gemaakt van een lichtdoorlatende stof. U kunt niet door deze stof heen kijken waardoor u voldoende privacy heeft. Toch is uw kamer niet volledig verduisterd!

Verduisterende gordijnen zijn de beste keuze wanneer u op zoekt bent naar gordijnen voor uw slaapkamer. U kunt ervoor kiezen om een transparante gordijnstof of inbetweens als voeringsstof te gebruiken. Hierdoor zorgen de gordijnen voor extra privacy, isolatie en een betere akoestiek in de ruimte.

Alle gordijnen worden door ons ingemeten en vervolgens op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de gordijnen altijd perfect aan bij de stijl van uw kamer.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout