Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Silhouette Shades

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Met onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Silhouette Shades
Silhouette Shades

Luxaflex Silhouette® shades

Luxaflex Silhouette® shades is raamdecoratie waarbij stoffen lamellen van 50 of 75 mm breed lijken te zweven tussen twee transparante stoflagen. Zo wordt het interieur beschermd tegen uv-straling, creëert u privacy en kunt u de binnenkomst van daglicht uitstekend regelen terwijl u tegelijkertijd het zicht naar buiten behoudt. U kunt wanneer het product open staat wel naar buiten kijken maar niet naar binnen.

Luxaflex Silhouette Shades verdelen licht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Je kunt op deze manier genieten van het zachte licht wat binnenvalt, zonder dat het hinderlijk is. De basiscollectie van Silhouette Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering. Doordat u kunt kiezen tussen een combinatie van dichte en transparante stoffen kunt u de verhouding privacy en lichtinval naar uw eigen wens samenstellen. Zo kan u de dichte stoffen van Silhouette Shades over elkaar heen laten lopen voor volledige verduistering, de dichte stof over de transparante stof laten lopen voor zowel privacy als lichtinval of je kunt kiezen voor volledig lichtinval door twee transparante stoffen over elkaar te laten vallen.

Er is een uitgebreid assortiment aan kleuren waardoor u de raamdecoratie helemaal naar uw smaak kan samenstellen.

Silhouette Shades

Verschillende bedieningsvormen

U kunt kiezen uit verschillende bedieningsvormen:

-Eindlooskoord
-SmartCord
-Literise
-Powerview

Silhouette Shades van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout