Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Luxaflex Lightline® Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies. 

Rolgordijnen
Luxaflex Lightline® Rolgordijnen

Luxaflex LightLine rolgordijnen

De exclusieve LightLine rolgordijnen van Luxaflex bieden een inspirerend alternatief voor traditionele raambekleding. Door het unieke materiaal van 35% polyester en 65% polypropyleen kunnen stoffen worden geproduceerd die het licht zacht filteren en voor een uniek lichtinval in huis zorgen die gedurende de dag veranderd. Er kunnen stijlvolle prints op de stof worden aangebracht wat een gezellige sfeer in huis creëert. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en vochtbestendig en hierdoor ook ideaal voor badkamers en keukens. 

Alle LightLine rolgordijnen worden door ons ingemeten en vervolgens door Luxaflex op maat gemaakt. Hierdoor sluit het rolgordijn altijd perfect aan bij uw kozijn en houden de hitte of kou buiten, dit draagt bij aan de isolatie van uw woning!

Er is uit verschillende opties te kiezen qua bediening:
-Eindlooskoord
-PowerView Automation

Rolgordijnen van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout