Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Uitvalschermen

Als u op zoek bent naar zonwering zijn uitvalschermen wellicht het juiste product voor u. Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van uitvalschermen. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies voor uitvalschermen voor uw ramen.

Uitvalschermen school
UItvalschermen school
UItvalscherm carre

Carré

Carré uitvalschermen bieden effectieve zonwering middels een doek welke gespannen wordt door armen die op de muur zijn gemonteerd. Het geïmpregneerde doek houdt de zomerse hitte buiten terwijl u nog wel vrij naar buiten kan kijken. De uitvalschermen worden op maat gemaakt en kunnen geleverd worden in 193 standaard RAL-kleuren en 14 kleuren structuurlak. Samen met ons ruime assortiment doeken kunt u zo een uitvalscherm samenstellen welke voldoet aan uw wensen.

Luna 115

De Luna 115 is een uitvalscherm welke zich onderscheid van de Carré door de vorm van de cassette en de optie om te kiezen voor glijarmen. Glijarmen zorgen voor een kleinere werkhoogte waardoor de doorloophoogte groter wordt. Hierdoor kan de Luna 115 óók op plekken gemonteerd worden waar u vaak langs loopt, bijvoorbeeld bij uw openslaande deuren!

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout