Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Horizontale jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies. Lamellen helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar bieden ook privacy. 

Horizontale jaloezieën
Horizontale lamellen

Horizontale lamellen

Horizontale lamellen zijn een fantastische toevoeging aan elke kamer. Ze geven je controle over zowel de privacy als de hoeveelheid licht die binnenkomt. De lamellen worden bij onze vertrouwde leverancier Luxaflex vervaardigd uit hergebruikt aluminium, wat bijdraagt aan duurzaamheid. U kunt kiezen uit verschillende opties: van diverse breedtes en kleuren tot verschillende ontwerpen, waardoor u de raamdecoratie zelf naar uw stijl kan samenstellen. Zo kunt u kiezen uit vijf verschillende lamelbreedtes. De 16 en 25 mm hebben een subtiele uitstraling wat mooi is voor kleinere ramen. De 35 mm lamellen zijn stijlvol voor middelgrote tot grote ramen. De 50 en 70 mm zijn echt breed, dit kan daardoor een echte blikvanger zijn voor de grote ramen in uw huis.

Wij meten de horizontale jaloezieën altijd in en deze worden vervolgens op maat gemaakt, waardoor de raamdecoratie mooi aansluit op uw kozijn. De lamellen zijn gemakkelijk schoon te maken, stijlvol, beschermen je interieur tegen felle zonnestralen en dragen bij aan isolatie in de warme en koude seizoenen.

Horizontale jaloezieën

Verschillende opties

Er zijn verschillende manieren om uw horizontale jaloezieën te bedienen:

-Trekkoord met tuimelstang
-Trekkoord met tuimelkoord
-Handgreep met tuimelstang
-Eindloosketting
-Eindlooskoord
-Slingerstang
-Literise
-Powerview
-Top Down / Bottom Up 

Houten horizontale jaloezieën

Daarnaast zijn andere opties waar u uit kan kiezen:

-Horizontale lamellen zijn geschikt als raamdecoratie voor een draai-kiepraam! Door middel van het TruFit of FrameFix systeem wordt het systeem naadloos in het raamkozijn geïntegreerd zonder dat er geboord hoeft te worden in de kozijnen. Met zijgeleiders of een frame wordt de jaloezie in positie gehouden wanneer het raam schuin is geopend. Dit is mogelijk bij lamellen van 16 en 25 mm.

-Megaview: Doordat de lamellen per twee op elkaar komen te liggen bij het opentuimelen wordt uw uitzicht twee keer zo groot! Dit is mogelijk bij lamellen van 25 en 50 mm.

-Schuine bovenbak/onderlat/zijkant: hierdoor kan de raamdecoratie voor schuine ramen worden toegepast.

-Zijgeleidingskabels: doordat de lamellen worden gefixeerd door een kabel is het geen probleem om horizontale jaloezieën voor uw deur te hangen.

-Ladderband zorgt voor een elegante uitstraling van uw horizontale jaloezieën. Kies voor een kleur die contrasteert of juist een tint die naadloos aansluit op zowel de kleur als de stijl van uw horizontale jaloezieën.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout