Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Rolgordijnen

Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex rolgordijnen zijn verkrijgbaar in de stoffen: transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend, en verduisterend. Transparante stoffen zorgen voor een heldere kamer met gefilterd licht wat aangenaam is voor de ogen, terwijl verduisterende stoffen een kamer donker maken en daarmee ideaal zijn voor slaapkamers. Semi-transparante en lichtdoorlatende stoffen bieden u de mogelijkheid zoveel zonlicht binnen te laten als u wenst. Het assortiment aan stoffen bestaat uit meer dan 300 doeken met verschillende kleuren en patronen, waardoor er altijd een stof voor u bij zit! Daarnaast worden enkele stoffen gemaakt uit gerecycled oceaanplastic en polyester van PET-flessen.

Alle rolgordijnen worden door ons ingemeten en vervolgens door Luxaflex op maat gemaakt. Hierdoor sluit het rolgordijn altijd perfect aan bij uw kozijn. 

Rolgordijnen op maat houden in de zomer de hitte buiten en in de winter de kou. Dit betekent isolatie en energiebesparing! 

Rolgordijnen

Bedieningsvormen en opties

Door een “StopStain-coating” te gebruiken op de doeken worden deze waterafstotend en kunnen vlekken op waterbasis geen kwaad. Door deze coating zijn rolgordijnen ook goed toepasbaar in badkamers. 

Luxaflex rolgordijnen zijn toepasbaar op dakramen, draai-kiepramen, grote ramen, schuifpuien en serres.

Er is uit verschillende opties te kiezen qua bediening:
-Ketting (RVS of kunststof in het wit, grijs of zwart)
-SoftRaise
-LiteRise
-PowerView Automation

Rolgordijnen van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout