Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol
Producten

Horren

Uw huis willen ventileren zonder dat er insecten binnenkomen? Dan is een hor op maat de oplossing. Horren zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan het comfort van het huis. Bij Monsol koopt u horren op maat die perfect aansluiten bij uw behoeften. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u advies geven over horren en welke perfect bij u en uw huis passen. Bezoek onze showroom.

Soorten horren bij Monsol

  • Inklemhor: Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden

 

  • Rolhor super+: De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt de Rolhor super+ deze geleverd met speedreducer. Deze hor is Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is.
Plisse hordeur
  • Raamplissé: Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd.

 

  • Plisséfit hordeur: De Plisséfit is zowel enkel als dubbel verkrijgbaar en is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen: het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn
Unilux logo

Unilux

Bent u op zoek naar meer informatie over bovenstaande horren of over overige horren? Neem contact met ons op of bezoek de Unilux website voor meer informatie.