Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Twist Rolgordijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Twist Rolgordijnen licht
Twist Rolgordijnen licht kamer

Twist Rolgordijnen

Een Luxaflex Twist Rolgordijn, bekend als duo rolgordijn of dubbel rolgordijn, onderscheid zich van een standaard rolgordijn doordat er niet één maar twee stoflagen zijn welke soepel langs elkaar bewegen. Deze stoflagen wisselen transparante en niet-transparante stofbanen af. Hierdoor heb je de volledige controle over het openen en sluiten van het rolgordijn, en kun je precies bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy je wilt hebben. Laat het raam volledig onbedekt, voor de helft bedekt of volledig bedekt. 

Twist Rolgordijnen patroon wit

Bedieningsvormen en opties

Binnen de Twist rolgordijnen is er keuze uit een groot assortiment stoffen met verschillende kleuren, texturen, patronen en bandmaten. Doordat de stoflagen langs elkaar glijden geeft een patroon in een stof een uniek effect. De verschillende stoffen filteren het licht en verduisteren uw kamer.

Twist rolgordijnen zijn geschikt voor kleine en grote ramen en zijn te bedienen middels een eindloze ketting of middels PowerView Automation.

Twist rolgordijnen van Luxaflex zijn, net als alle andere raamdecoratie, kindveilig volgens de veiligheidsnorm EN13120.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout