Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Serrezonwering

Als u op zoek bent naar zonwering bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van serrezonwering. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies voor zonwering voor uw serre.

Serrezonwering
Serrezonwering comfort line

Vinci 150 en Vinci 250 Serrezonwering

De Vinci 150 serrezonwering is ontworpen om onder een overkapping of glaskoepel te worden geplaatst. Bij de Vinci 250 serrezonwering wordt deze boven de overkapping of glaskoepel gemonteerd waardoor de warmte volledig uit de ruimte wordt gehouden.

Het doek is uitgerust met een rits aan de zijkanten, wat een naadloze aansluiting op de geleidersprofielen geeft en een sterke windkracht aankan. In de zijgeleiders zit een uniek gasveersysteem welke ervoor zorgt dat het doek strak blijft in elke positie.

De maximale breedte is 6 meter met een uitval tot 5 meter!

Stilo Serrezonwering

De Stilo 103 & 123 is een onderliggende serrezonwering met zipgeleiding. Dit betekent dat net als bij de Zip screens en Vinci's het doek middels een rits in de zijgeleiding loopt en hierdoor een geheel oppervlak vormt. Het doek wordt strak getrokken door middel van gasveren in de geleiders. De grootte van de cassette is 103 of 123 mm en zeer compact. Door het strakke, rechte ontwerp valt de Stilo mooi weg in het kozijn.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van serrezonwering. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de zonwering voor uw serre van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.