Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Screens

Als u op zoek bent naar zonwering zijn screens wellicht het juiste product voor u. Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van screens. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies voor screens voor uw ramen. Onze screens weren zonlicht, temperatuur en bieden isolatie in zowel de warme en koude seizoenen.

Screens buiten
Screens huis buiten
Blauwe screens buiten
Screens buiten luxe
Screens garage buiten

Nova Zip screen

De Nova Zip screen is ontworpen met speciale aandacht voor detail. Het doek is over de volledige hoogte middels een rits stevig bevestigd aan de zijgeleiding, wat resulteert in een naadloze aansluiting op het frame. Hierdoor wordt voorkomen dat wind achter het screen kan komen, waardoor hinderlijk klapperen bij winderig weer wordt voorkomen. Daarnaast verlengt dit de levensduur van het product. Deze verticaal gemonteerde Nova Zip screen biedt tevens het voordeel dat u er moeiteloos langs kunt lopen.

De afwerking van de zijkappen en geleiders is schroefloos en strak, en de onderlat verdwijnt gedeeltelijk in de cassette. Dit geeft het Zip screen een compacte en elegante uitstraling.

Met maar liefst 193 beschikbare standaard RAL-kleuren voor de aluminium onderdelen, en 14 opties voor structuurlak, kunt u het design aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Zip screens hebben ook tijdens koude seizoenen een functie. Wanneer het doek volledig naar beneden is, ontstaat er een stilstaande, isolerende luchtlaag tussen het screendoek en het glas. Deze laag fungeert als een beschermende barrière rondom uw raam en vermindert de directe invloed van temperatuurschommelingen van buiten op de binnentemperatuur van uw huis.

Sreens buiten

Solar Zip screen

Een Solar Zip screen is een screen welke werkt op zonne-energie.

Duurzaamheid

Doordat de Solar zip screen de benodigde stroom genereert middels een zonnepaneel op de cassette is het screen energieneutraal.

Geen zichtbare boorgaten en kabelgoot

Aangezien de Solar zip screen zijn stroom verkrijgt middels het zonnepaneel hoeft er geen gat geboord te worden in het kozijn of de muur ten behoeve van de stroomkabel en heeft u binnen geen zichtbare kabel of kabelgoot.

Buiten screens zonwering

Standaard screens

Het standaard screen is ontworpen met de focus op een elegant design en heeft een compacte omkasting. Het screendoek vermindert de hoeveelheid zonlicht die naar binnen komt en daardoor tevens de temperatuur, terwijl u het uitzicht naar buiten behoudt. Hierdoor behoudt u tijdens de zomermaanden een comfortabel binnenklimaat. Het standaard screen wordt verticaal geïnstalleerd, waardoor u de vrijheid behoudt om er gemakkelijk langs te lopen.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de screens voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor screens met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nu gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout