Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Terrasschermen

Als u op zoek bent naar zonwering zijn terrasschermen wellicht het juiste product voor u. Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist als het gaat om hoogwaardige zonwering, ook in de vorm van terrasschermen. Middels onze expertise en ervaring voorzien wij u graag van het beste advies voor terrasschermen voor uw ramen. Onze terrasschermen creëren een koele en gezellige sfeer in uw tuin. Door de ruime keuze in kleuren voor de omkasting en doeken is er altijd een passend terrasscherm voor u!

Terrasscherm overkapping
Terrasscherm huisje
Terrasscherm voor schaduw
Terrasscherm Gaudi

Gaudi 300 en Gaudi 400

De Gaudi 300 is een knikarmscherm welke effectief zonwering voor uw terras biedt en uw woning koel houdt.

Doordat een terrasscherm vrij hangt behoudt u volledige bewegingsvrijheid op het terras.

Kenmerken zijn onder andere:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Strak doek door hoge armspanning
  • Verfijnde compacte afwerking 
  • Hoge windstabiliteit
  • “Brievenbus cassette"

De Gaudi 400 is de grotere uitvoering van de Gaudi 300. Door een dikkere as en extra armen is de Gaudi 400 te verkrijgen tot een breedte van 12 meter en een uitval van 3,5 meter. Tot een breedte van 7 meter kan de uitval zelfs tot 4 meter!

Mondria 150

De Mondria 150 is een zwevend knikarmscherm welke zich onderscheidt van de Gaudi 300 door de strakke, rechte vorm van de omkasting. Daarnaast kan in de cassette van de Mondria 150 een LED-verlichting geïntegreerd worden.

Pisano 230

De Pisano 230 is een knikarmscherm met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het scherm heeft een gesloten aluminium cassette en sterke knikarmen waardoor het doek strak hangt en een hoge windstabiliteit heeft.

Somfy logo

Bediening

Al onze elektrische terrasschermen worden geleverd met een Somfy buismotor. Deze is te bedienen middels een app op de telefoon, afstandsbediening of een schakelaar. Daarnaast is het een optie om het terrasscherm handmatig te bedienen met een draaistang.

Showroom Monsol

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van terrasschermen. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat het terrasscherm van goede kwaliteit is en dat deze nog jarenlang mee kan. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden met u te bespreken.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout