Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol
Producten

Projecten

Bij Monsol kunt u naast particuliere aanvragen ook terecht voor zakelijke adviezen. Hier een overzicht van enkele van onze reeds uitgevoerde projecten.

Gemeentehuis Ermelo

Bij de verbouwing van het gemeentehuis in Ermelo hebben wij de zonwering mogen verzorgen. Er zijn 80 Nova Zip Screens of Carré uitvalschermen gemonteerd welke geautomatiseerd bestuurd worden middels het Domotica systeem. Door jaarlijks onderhoud zorgen wij ervoor dat de zonwering functioneel en verzorgd blijft.

Gemeentehuis Harderwijk

Het gemeentehuis in Harderwijk hangt vol met zonwering. Door jaarlijks onderhoud zorgen wij ervoor dat deze functioneel blijft. Wanneer een product aan vervanging toe is leveren wij deze aan. 

Gemeentehuis Putten

In het gemeentehuis in Putten hangt veel raamdecoratie t.b.v. zonwering. Indien er problemen zijn zorgt Monsol voor reparatie of vervanging van het product.

Chr. College Groevenbeek Ermelo & Putten

Het christelijk college Groevenbeek zit in Ermelo en Putten. Monsol voert jaarlijks onderhoud uit bij de bestaande zonwering, hierdoor blijft alles functioneel. Daarnaast hebben wij in verschillende fases nieuwe zonwering gemonteerd.

UItvalschermen school

VPCO

Bij de VPCO zijn een aantal basisscholen uit Ermelo aangesloten: Prins Bernhard, Koningin Julianalaan, de Klokbeker, Margriet, Irene en de Beatrix. Middels jaarlijks onderhoud houden wij de zonwering van deze scholen functioneel. Daarnaast hebben wij een aantal scholen mogen voorzien van nieuwe zonwering.

De Droomspiegel, Almere

De Droomspiegel in Almere is een katholieke basisschool voor daltononderwijs. In twee fases zijn er in totaal 33 Nova Zip Screens gemonteerd welke geautomatiseerd bestuurd worden middels het Somfy besturingssysteem. Door jaarlijks onderhoud houden wij de zonwering in optimale staat.

 

Hotel & Congrescentrum Mennorode, Elspeet

Bij het hotel & congrescentrum Mennorode is een gevel vernieuwd en voorzien van nieuwe kozijnen. Het demonteren van oude en monteren van nieuwe uitvalschermen was een mooi project waardoor de gevel helemaal af is!

Hooge Riet

De Hooge Riet is een monumentaal gebouw in Ermelo. Bij de renovatie van dit gebouw en het ontwikkelen van woningen hebben wij de zonwering mogen realiseren. In samenspraak met de architect is de zonwering ontworpen op een wijze waardoor het pand de monumentale uitstraling behoudt.

de Hinde

De Hinde in Ermelo is een stijlvol appartementengebouw in Ermelo met 14 woningen. In samenspraak met de VVE hebben wij een aantal woningen mogen voorzien van zonwering. Door de samenwerking is gekozen voor een strak design van de zonwering. Hierdoor is de zonwering niet alleen functioneel maar zorgt het ook voor een mooie uitstraling van het gebouw.

de Wegwijzer

Bij de Wegwijzer in Ermelo hebben wij in samenwerking met de VVE de zonwering mogen verzorgen. Door de screens, rolluiken en terrasschermen houden de bewoners het zomers koel en 's winters aangenaam. Daarnaast is het uiterlijk van de zonwering gelijk wat bijdraagt aan de stijl van het gebouw.

St vd Brink

In samenwerking met St vd Brink hebben wij een kantoorpand in Wormerveer mogen voorzien van 20 Nova Zip Screens.

Project arboretumlaan

Apartementengebouw Arboretumlaan, Wageningen

In samenwerking met bouwbedrijf van Panhuis hebben wij het appartementengebouw aan de Arboretumlaan te Wageningen mogen voorzien van Nova Zip screens. Elk appartement heeft hierbij een Somfy TaHoma box gekregen wat appbediening mogelijk maakt. 

Postlaantje

Bij het appartementengebouw ‘het Postlaantje’ in Ermelo hebben wij een project mogen uitvoeren. In samenwerking met de VVE is er gekozen voor Solar Zip screens wat bijdraagt aan een energieneutraal gebouw.

Waterfront

Verschillende appartamentgebouwen aan het waterfront in Harderwijk hebben wij mogen voorzien van zonwering. Dit geeft de bewoners ‘climatecontrol’ in zowel de zomer als de winter. De stijl van de zonwering is door de VVE's gekozen en geeft de gebouwen een strakke uitstraling. 

Appartementengebouw Eikenlaan, Ermelo

Bij het appartementengebouw aan de Eikenlaan in Ermelo hebben wij in samenwerking met de VVE bij verschillende woningen de zonwering mogen verzorgen: terrasschermen, pergola's, screens, velux-dakraam-rolluiken, raamdecoratie en hordeuren.

Oranjeschool, Zalk

Bij de Oranjeschool in Zalk hebben wij Solar Zip screens mogen monteren. Zo hebben de leerlingen een koel klaslokaal en kan het lesbord goed gezien worden.

U bent van harte welkom

Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen indien u zakelijke vragen heeft of benieuwd bent of Monsol u kan helpen bij een project. Ook bent u altijd van harte welkom in onze showroom.