Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Houten jaloezieën

Bent u op zoek naar raamdecoratie? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering en raamdecoratie. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies. Lamellen helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar bieden ook privacy. 

Horizontale Houten jaloezieën
Houten horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën

Luxaflex® houten jaloezieën worden gemaakt uit FSC-gecertificeerd hout. Dit betekent dat het hout wordt vervaardigd uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor is een keuze voor houten jaloezieën een keuze met het oog op de toekomst. Houten jaloezieën geven u controle over zowel de lichtinval als privacy in uw huis, doordat de jaloezieën op elke positie kunnen worden ingesteld. Personaliseer uw keuze uit een breed scala aan kleuren en kies tussen lamellen van 50 mm of 70 mm. De houten jaloezieën worden standaard geleverd met een koof in de stijl van de lamellen. Deze komt voor de cassette langs en zorgt voor een strakke afwerking. Indien u wilt kunt u tevens een bijpassend ladderband kiezen wat uw raamdecoratie een chique aanblik geeft.

Er zijn drie verschillende varianten binnen de houten jaloezieën:

-Supreme wood wordt gemaakt van de beste hardhoutensoorten. U ziet in de lamellen de schoonheid terug van de natuurlijke nerven, tekeningen en natuurlijke kleurvariaties van echt hout.

-Wood elements zijn jaloezieën gemaakt van imitatiehout waardoor dit een ideale keuze is voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.

-Speciale texturen zijn bewerkte houten lamellen. Ze hebben een patroon gekregen of een vintage look. Hierdoor is er een groot assortiment aan keuzes binnen de houten lamellen.

U bent van harte welkom in onze showroom om het assortiment te komen bekijken!

Alle houten jaloezieën worden op maat gemaakt zodat deze perfect in uw kozijn passen. Het inmeten gebeurt door ons! 

Houten jaloezieën

Bediening

U kunt kiezen uit verschillende bedieningen:

-Trekkoord en tuimelkoord
-Trekkoord en tuimelstang
-Literise
-Powerview
-Eindloosketting
-Slingerstang
-Zijgeleidingskabels: doordat de lamellen worden gefixeerd door een kabel is het geen probleem om horizontale jaloezieën voor uw deur te hangen.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout