Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Vouwgordijnen

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit vouwgordijnen. Middels onze deskundigheid en ervaring geven we u graag het beste advies.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Luxaflex vouwgordijnen

Luxaflex vouwgordijnen zijn ontworpen volgens een klassiek design en doordat u kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren en stoffen maakt u met een vouwgordijn elke kamer sfeervol. Vouwgordijnen bestaan uit lappen stof welke zich middels koorden voor elkaar schuiven waaneer u deze optrekt. Doordat de stoffen verschillen in lichtdoorlaatbaarheid is er voor elke kamer een geschikte stof, van verduisterend voor een slaapkamer tot transparant voor de woonkamer. Vouwgordijnen dragen bij aan de isolatie van uw huis en geluiddempende stoffen verbeteren de akoestiek in uw huis. Dankzij een speciale “StainStop” coating wordt een stof waterdicht waardoor u vouwgordijnen zelfs kunt toepassen in de badkamer! Daarnaast hechten vlekken op waterbasis zich door deze coating niet op de stof. 

Vouwgordijnen

Collectie en bediening

Binnen de collectie vouwgordijnen zijn er 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder verfijnde transparante looks, verduisterende stoffen en luxe linnen stoffen!

Luxaflex vouwgordijnen zijn te bedienen middels een eindloze ketting, uitbreekbare kettingbediening, SmartCord of PowerView Automation.

U bent van harte welkom

Neem een kijkje in onze showroom!

Of het nou gaat om het creëren van sfeer, schaduw en comfort of juist het tegenhouden van een teveel aan licht of de zomerse hitte, met onze collectie zonwering is het allemaal mogelijk.

Mogelijkheden hout