Horren

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Horren kopen bij Monsol 

Alle horren die Monsol levert zijn maatwerkproducten. Hierdoor kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden. Horen kopen? Wij werken samen met Unilux en Luxaflex om u de echte kwaliteit te kunnen bieden. Wij adviseren u graag. 

Onze meest verkochte horren zijn de vaste inklemhor, de rolhor en de plisséhordeur.
De inklem – of inzethor is een hor met vast gaas dat eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden in uw raam of deur.
De rolhor kan handmatig dicht en open geschoven worden door middel van een rolsysteem. Ook de plisséhordeur kan eenvoudig handmatig bediend worden door middel van geplisseerd gaas dat opgevouwen wordt in een cassette. Deze plissé horren zijn op maat gemaakt.

Last van hooikoorts? Houdt de pollen buiten de deur met speciaal pollengaas als hor.

Unilux Horren

Inzethor

Plissé hordeur

Rolhor

Inklemhor op maat

De inklemhor op maat van Monsol zijn uitermate goed geschikt voor draaikiep ramen. Deze inklemhor is eenvoudig in de raamopening te klemmen. Doordat de inklemhor op maat geklemt kan worden in de raamopening is boren overbodig en hoeft u geen schroeven te gebruiken. De Inklemhor op maat is geschikt voor meerdere soorten kozijnen. Kozijnen in hout, kunststof of aluminium, het kan allemaal. Het voordeel van een inklemhor op maat is dat door het slimme flapje de hor eenvoudig uit te nemen is. De hor is standaard leverbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur hor die bij u past. Alle inklemhorren zijn op maat, altijd een passende oplossing voor u!

Rolhor op maat

Rolhorren op maat zijn ideaal voor een comfortabele zomer. Het laatste wat u wilt is muggen of andere insecten in de kamer. Met de rolhor op maat houdt u insecten buiten en komt er alsnog frisse lucht de kamer in. Deze rolhorren zijn niet alleen voor deuren, maar ook voor ramen. Deze zogenoemde raamrolhor, of rollende raamhorren’ sluiten ramen perfect af zodat u heerlijk kunt slapen en u ramen open kunt zetten. Deze horren kunnen zowel voor als in het kozijn gemonteerd worden. Hor op maat kopen? Onze specialisten geven u graag advies hier over. Alle rolhorren zijn op maat gemaakt waardoor er voor elk type raam of deur een oplossing beschikbaar is.

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Showroom