Dé specialist in woninginrichting

Horren Harderwijk

Vele woningen in Harderwijk zijn al voorzien van horren. Niet zo vreemd, want zo kan iedereen op een fijne manier van het mooie zomerweer genieten. Gaat u voor kwaliteit en een mooie prijs? Dan kiest u natuurlijk voor Monsol. Kom vandaag nog langs in onze showroom!

De voordelen van een hor

Tijdens de warme zomermaanden verzucht u zich iedere keer weer. Had u in uw huis in Harderwijk maar horren geplaatst. Want hoe u ook smacht naar een frisse wind door uw woning, de deuren en ramen blijven in veel gevallen dicht. Want spinnen, vliegen en ander gespuis? Daar heeft u niet zoveel zin in. Laat u echter in Harderwijk horren plaatsen? Dan houdt u dit ongedierte netjes buiten de deur. Dit geldt daarnaast ook voor pollen!

Soorten horren

Het is u tijdens uw zoektocht in Google wellicht al opgevallen. De mogelijkheden voor het plaatsen van horren in Harderwijk zijn enorm. Want welke oplossing kiest u? Gaat u voor de plissé hordeur, de raamhor, de vliegenhor of toch de inzethor? Het is allemaal mogelijk! Zo is er altijd een oplossing die bij uw situatie en voorkeuren past. Bent u voor uw huis in Harderwijk op zoek naar één van de bovengenoemde horren? Dan bent u bij Monsol gegarandeerd op de juiste plek.

De woonproducten van Monsol

Ruim 30 jaar ervaring. Dat kunnen maar weinig ondernemingen zeggen. Monsol is er zo’n één en dat is niet zonder reden. Zo zijn onze producten goed geprijsd en hebben wij een persoonlijk dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarnaast houden wij de assemblage en montage van onze artikelen - zoals uw horren in Harderwijk - zelf in de hand. Hiermee zijn wij de ideale partner voor projecten op het gebied van nieuwbouw en VvE. Naast onze producten voor woninginrichting, voorzien wij ook in zonwering, outdoor en slaapcomfort.

Plaats nu horren in Harderwijk!

Bent u dat ongedierte in Harderwijk ook zo zat? Bezoek dan deze week nog de showroom van Monsol. U vindt ons aan de Jagerserf 33 te Ermelo. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0341 - 35 38 70. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen. Mail hiervoor naar info@monsol.nl of vul ons contactformulier in. Geniet u binnenkort ook van een frisse zomer dankzij uw nieuwe horren in Harderwijk?

Woninginrichting aanbod

Bekijk ons aanbod woninginrichting

Plissé hordeuren

Raamhorren

Inzethorren

Shutters

Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Vlinder Jaloezieën

Vouwgordijnen

Gordijnen

Paneelgordijnen

Plisségordijnen

Silhouette

Facette

PVC vloeren

Linoleum vloer

Tapijten

Vinyl vloeren

Laminaat vloeren

Trap laten bekleden

Horizontale Jaloezieën

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen woninginrichting.
Bekijk ook onze zonwering, outdoor en slaapcomfort