Horren Harderwijk

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Vele woningen in Harderwijk zijn al voorzien van horren. Niet zo vreemd, want zo kan iedereen op een fijne manier van het mooie zomerweer genieten. Gaat u voor kwaliteit en een mooie prijs? Dan kiest u natuurlijk voor Monsol. Kom vandaag nog langs in onze showroom!

De voordelen van een hor

Tijdens de warme zomermaanden verzucht u zich iedere keer weer. Had u in uw huis in Harderwijk maar horren geplaatst. Want hoe u ook smacht naar een frisse wind door uw woning, de deuren en ramen blijven in veel gevallen dicht. Want spinnen, vliegen en ander gespuis? Daar heeft u niet zoveel zin in. Laat u echter in Harderwijk horren plaatsen voor uw raam? Dan houdt u dit ongedierte netjes buiten de deur. Dit geldt daarnaast ook voor pollen!

Soorten horren

Het is u tijdens uw zoektocht in Google wellicht al opgevallen. De mogelijkheden voor het plaatsen van horren in Harderwijk zijn enorm. Want welke oplossing kiest u? Gaat u voor de plissé hordeur, de raamhor, de vliegenhor of toch de inzethor voor uw woning in Harderwijk? Het is allemaal mogelijk met onze hor op maat! Zo is er altijd een oplossing die bij uw situatie en voorkeuren past. Bent u voor uw huis in Harderwijk op zoek naar één van de bovengenoemde horren om te kopen? Dan bent u bij Monsol gegarandeerd op de juiste plek.

Inzethor

Plissé hordeur

Rolhor

De woonproducten van Monsol

Ruim 30 jaar ervaring. Dat kunnen maar weinig ondernemingen zeggen. Monsol is er zo’n één en dat is niet zonder reden. Zo zijn onze producten goed geprijsd en hebben wij een persoonlijk dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarnaast houden wij de assemblage en montage van onze artikelen – zoals uw horren in Harderwijk – zelf in de hand. Hiermee zijn wij de ideale partner voor projecten op het gebied van nieuwbouw en VvE. Naast onze producten voor woninginrichting, voorzien wij ook in zonweringoutdoor en slaapcomfort.

Plaats nu horren in Harderwijk!

Bent u dat ongedierte in Harderwijk ook zo zat? Bezoek dan deze week nog de showroom van Monsol. U vindt ons aan de Jagerserf 33 te Ermelo. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0341 – 35 38 70. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen. Mail hiervoor naar info@monsol.nl of vul ons contactformulier in. Geniet u binnenkort ook van een frisse zomer dankzij uw nieuwe horren in Harderwijk?

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Horren Harderwijk