Inklemhor

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Inklemhorren bij Monsol

Alle inklemhorren die Monsol levert zijn maatwerkproducten. Hierdoor bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u een inklemhor kopen? Wij werken samen met onder andere Unilux en Luxaflex om echte kwaliteit te kunnen bieden. Wij adviseren u graag.

De inklemhor is de meest verkochte hor. De inklem – of inzethor is een hor met vast gaas dat eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden in uw raam of deur.
De rolhor kan handmatig dicht en open geschoven worden door middel van een rolsysteem. Last van hooikoorts? Houdt de pollen buiten de deur met speciaal pollengaas als hor.

Unilux Horren

Inklemhor

Inklemhor op maat

De inklemhor – inzethor – op maat van Monsol wordt gebruikt voor draaikiep ramen. Eerst worden de kozijnen opgemeten waarna de inklemhor in de raamopening wordt geplaatst. Doordat de inklemhor op maat wordt gemaakt is deze eenvoudig in te raamopening te klemmen. Dit brengt meeerdere voordelen met zich mee, zo hoeft u niet in de raamopening te boren en is het gebruik van schroeven overbodig. Daarnaast maakt het niet uit welk type kozijn u heeft. Hout, aluminium of kunststof? Het maakt niet uit. De inklemhor is geschikt voor bijna alle soorten kozijnen. Het derde voordeel van een inklemhor op maat is dat de hor eenvoudig uit te nemen is. Door middel van een slim flapje haal je de hor er eenvoudig uit. Zoals u eerder heeft kunnen gelezen zijn alle inklemhorren op maat en is de inklem standaard leverbaar in verschillende kleuren. Monsol zorgt altijd voor een oplossing die bij u past.

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een inklemhor, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Showroom