Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Op zoek naar horren in Ermelo om insecten buiten de deur te houden? Bij Monsol vindt u diverse soorten horren voor alle denkbare toepassingen, zodat u gerust uw ramen en deur open kunt zetten. Met een hor voorkomt u niet alleen dat insecten bij u binnendringen, maar zorgt u tevens voor voldoende ventilatie en bewapent u zich tegen pollen. Geen last meer van ongedierte en hooikoorts, maar tegelijkertijd een frisse lucht in huis dankzij de horren van Monsol uit Ermelo!

Horren kopen in Ermelo


Horren kopen in Ermelo

20.000+
Gingen u voor
240+
Verschillende producten
Monsol
Jaren Monsol
Plisse hordeur

Horren voor het raam Ermelo

Raamhorren zijn bij ons verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De bekendste is waarschijnlijk de raamrolhor Super van Hamstra. Deze wordt gekenmerkt door unieke gaasopsluiting die windvast is. Daarnaast zijn deze rolhorren uit Ermelo eenvoudig te bedienen en ogen ze luxueus.

U kunt ook kiezen voor de flexibele raamplissé Japan. Deze hor kunt u verticaal bewegen in beide richtingen. De derde optie wordt door onszelf geassembleerd en is daarom zeer voordelig verkrijgbaar. Het is een eenvoudig te monteren raamhor die bij ons in Ermelo in iedere gangbare kleur te verkrijgen is.

Plisséhordeur in Ermelo

Waar een traditionele hordeur wordt opgerold, geldt dit niet voor onze plisséhordeuren uit Ermelo. Deze vouwt zich namelijk op wanneer u de hordeur sluit. Dit bespaart u een hoop ruimte. Een ander voordeel van deze plisséhordeuren is dat u ze ook kunt gebruiken in combinatie met openslaande deuren of uw schuifpui.

Project arboretumlaan

Uitneembare inzethorren in Ermelo

Ook kunt u bij Monsol uit Ermelo terecht voor inzethorren. Dit zijn horren die u in het kozijn kunt bevestigen en weer eenvoudig kunt verwijderen. Het zijn horren die u in de regel alleen ‘s zomers gebruikt en daarna gemakkelijk kunt opbergen. Ook voor dakramen zijn deze horren uit Ermelo uitermate geschikt. In veel gevallen is gaten boren overbodig en bevestigt u de horren door middel van magneetjes of zelfklevend klittenband. Bovendien kunt u zelf kiezen of u gaat voor een inzethor met vast gaas of liever kiest voor een rolhor of eentje met plisségaas.

Plisse hordeur

Horren kopen in Ermelo?

De verschillende soorten horren uit ons assortiment zijn volledig op maat te maken voor uw woning in Ermelo. Wij komen dan ook graag bij u thuis langs voor het bepalen van de juiste afmetingen. Bovendien kunnen we u advies op maat geven voor het kiezen van de meest geschikte horren in uw woning. Neemt u bij vragen gerust contact op via een telefoontje naar 0341 – 35 38 70 of een e-mail naar info@monsol.nl. Of komt u eens langs in onze showroom aan het Middelerf 32. U vindt er het meest uitgebreide assortiment horren van Ermelo!

 

Contact

De koffie staat klaar.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en om uw plannen en wensen te bespreken.
Neem contact op
50 jaar+ specialist

Daarom kies je voor Monsol

Monsol is dé specialist in zonwering, terrasoverkappingen en meer. Bezoek onze showroom en beleef jouw Monsol ervaring.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO