Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Vele woningen in Harderwijk zijn al voorzien van horren. Niet zo vreemd, want zo kan iedereen op een fijne manier van het mooie zomerweer genieten. Gaat u voor kwaliteit en een mooie prijs? Dan kiest u natuurlijk voor Monsol. Kom vandaag nog langs in onze showroom!

Horren kopen in Harderwijk


Horren kopen in Harderwijk

20.000+
Gingen u voor
240+
Verschillende producten
Monsol
Jaren Monsol
Plisse hordeur

De voordelen van een hor

Tijdens de warme zomermaanden verzucht u zich iedere keer weer. Had u in uw huis in Harderwijk maar horren geplaatst. Want hoe u ook smacht naar een frisse wind door uw woning, de deuren en ramen blijven in veel gevallen dicht. Want spinnen, vliegen en ander gespuis? Daar heeft u niet zoveel zin in. Laat u echter in Harderwijk horren plaatsen voor uw raam? Dan houdt u dit ongedierte netjes buiten de deur. Dit geldt daarnaast ook voor pollen!

Soorten horren

Het is u tijdens uw zoektocht in Google wellicht al opgevallen. De mogelijkheden voor het plaatsen van horren in Harderwijk zijn enorm. Want welke oplossing kiest u? Gaat u voor de plissé hordeur, de raamhor, de vliegenhor of toch de inzethor voor uw woning in Harderwijk? Het is allemaal mogelijk met onze hor op maat! Zo is er altijd een oplossing die bij uw situatie en voorkeuren past. Bent u voor uw huis in Harderwijk op zoek naar één van de bovengenoemde horren om te kopen? Dan bent u bij Monsol gegarandeerd op de juiste plek.

Inklemhorenkel

De woonproducten van Monsol

Ruim 50 jaar ervaring. Dat kunnen maar weinig ondernemingen zeggen. Monsol is er zo’n één en dat is niet zonder reden. Zo zijn onze producten goed geprijsd en hebben wij een persoonlijk dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarnaast houden wij de assemblage en montage van onze artikelen – zoals uw horren in Harderwijk – zelf in de hand. Hiermee zijn wij de ideale partner voor projecten op het gebied van nieuwbouw en VvE. Naast onze producten voor woninginrichting, voorzien wij ook in outdoor en slaapcomfort.

Plisse hordeur

Plaats nu horren in Harderwijk!

Bent u dat ongedierte in Harderwijk ook zo zat? Bezoek dan deze week nog de showroom van Monsol. U vindt ons aan de Middelerf 32 te Ermelo. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0341 – 35 38 70. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen. Mail hiervoor naar info@monsol.nl of vul ons contactformulier in. Geniet u binnenkort ook van een frisse zomer dankzij uw nieuwe horren in Harderwijk?

Contact

De koffie staat klaar.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en om uw plannen en wensen te bespreken.
Neem contact op
50 jaar+ specialist

Daarom kies je voor Monsol

Monsol is dé specialist in zonwering, terrasoverkappingen en meer. Bezoek onze showroom en beleef jouw Monsol ervaring.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO