Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Monsol

Bent u op zoek naar nieuwe horren in putten? Dan bent u bij Monsol precies aan het juiste adres. Wij leveren horren van uitstekende kwaliteit, prachtig materiaal en diverse uitvoeringen. Al onze horren zijn maatwerkproducten. Dat betekent dat wij voor elke situatie een passende hor hebben. Denk bijvoorbeeld aan een inzethor, plisséhor of een rolhor. En heeft u last van hooikoorts? Houdt pollen dan eenvoudig buiten de deur met ons speciaal pollengaas. Meer weten over de mogelijkheden van onze horren? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Horren kopen in Putten


Horren kopen in Putten

20.000+
Gingen u voor
240+
Verschillende producten
Monsol
Jaren Monsol
Plisse hordeur

Verschillende soorten horren in de regio Putten

Monsol is het perfecte adres voor diverse soorten horren nabij Putten. Denk hierbij aan imklemhorren, vliegenhor, rolhorren, plisséhordeuren, raamhor en meer. Bovendien werken wij samen met Unilux en Luxaflex om u te voorzien van uitstekende kwaliteit. Al onze horren hebben een moderne uitstraling en zijn zeer effectief voor uw woning in Putten.

Welke horren in putten het meest geschikt zijn voor uw woning, is afhankelijk van diverse factoren. Wat zijn uw wensen bijvoorbeeld? Deel deze vooral met ons! Nog geen idee wat voor soort hor u wilt? Dan helpen wij u graag verder op weg. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Ook zijn wij er volledig voor u. Van advies tot aan de montage. Voor de mooiste horren op maat in Putten gaat u naar Monsol!

De voordelen van onze horren

De voordelen van onze horren zijn zeer divers. Wij zetten ze daarom graag op een rij voor u.

Dankzij onze horren is het mogelijk om jouw ramen en deuren heerlijk open te zetten. Naast dat dit heel goed is voor de frisheid in huis, is de frisse lucht die hierdoor binnenkomt ook nog eens goed voor je gezondheid.

Een ander belangrijk voordeel is het weren van insecten en ongedierte door een raamhor voor uw raam in Putten te plaatsen. Iedereen kent het wel: tijdens de fijne lente en zomermaanden heerlijk de ramen en deuren open. Vervolgens plof je ‘s avonds weer op de bank en zit de woning vol met tientallen, muggen, vliegen en andere beestjes. Met onze horren is dat verleden tijd!

Ook kan een hordeur perfect ingezet worden bij hooikoortsklachten. Pollen in de lucht zijn namelijk ontzettend vervelend voor hooikoortspatiënten. Wanneer u kiest voor de aanschaf van horren in Putten, kunt u genieten van de buitenlucht in huis zonder dat de pollen naar binnen komen.

Inklemhorenkel

Meer weten over onze horren in Putten?

Wilt u binnenkort ook genieten van een praktische en kwaliteitsvolle hor? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0341 – 35 38 70 of stuur een e-mail naar info@monsol.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorzien u van persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Samen gaan we dan op zoek naar geschikte horren in Putten!

Contact

De koffie staat klaar.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken en om uw plannen en wensen te bespreken.
Neem contact op
50 jaar+ specialist

Daarom kies je voor Monsol

Monsol is dé specialist in zonwering, terrasoverkappingen en meer. Bezoek onze showroom en beleef jouw Monsol ervaring.

Gecertificeerd en Professioneel

Ruime showroom

Lid van de ROMAZO