Dé specialist in binnen- en buitenzonwering

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering, voorzien van een serge doek van minimaal 525 gram per vierkante meter. Screens werden oorspronkelijk ontworpen voor bedrijfshuisvesting, vanwege de strakke uitstalling, de effectieve zonwering en de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.
 
Tegenwoordig is de keus in type screen aanzienlijk uitgebreid en kunnen de screenkasten bovendien geleverd worden in verschillende vormen en in alle RAL-kleuren. Ook is er een screen ontwikkeld dat langs de geleiding wordt dicht geritst. Dankzij dit ritssysteem is het screen windvast, kan het ook dienstdoen als hor, kan de onderlijst van het screen niet gaan klapperen en is de kier tussen doek en geleiding verleden tijd.
 
Monsol te Ermelo is leverancier van zowel het standaardscreen als van bekende merken als Lewens en Stobag. Dankzij de enorme variatie in zowel kleuren als vormgeving is voor praktisch elke gevel wel een geschikt screen te vinden.
 
Screens zijn met zowel handmatige als elektrische bediening leverbaar, en met zowel binnen- als buitenbediening. Handmatige bediening kan van buiten bijvoorbeeld met band of slinger; voor binnen is er de keus uit onder meer bediening met band, slinger of koord.
 
Electrische bedieningen: Monsol maakt alleen gebruik van Somfy motoren met 5 jaar garantie, de screens kunnen bedienbaar met schakelaar en met afstandbediend geleverd worden. Tevens is het mogelijk een volautomatisch systeem te monteren. Hierdoor zal het screen met hoge windkrachten automatisch omhoog gaan en met mooi zonnig weer automatisch zakken.

Voorbeelden van Screens

Hieronder een greep uit ons werk

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen zonwering.
Bekijk ook onze woninginrichtingen, outdoor en slaapcomfort .