Screens

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Bent u op zoek naar screens als zonwering? Dan bent u bij Monsol aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om hoogstaande kwaliteit zonwering. Door onze deskundigheid en vakmanschap geven we u graag het beste advies voor passende screens voor uw ramen. Screens helpen niet alleen om de lichtinval te regelen, maar kunnen ook als isolatie dienen in de warme zomermaanden. Benieuwd wat we u kunnen bieden?

De voordelen van een screen

Eén van onze best verkochte zonwering producten zijn onze screens. De screens zijn ontzettend modern en kunnen voor een lange tijd mee. Screens hebben nog meer voordelen. Met screens kunt u zelf de lichtinval bedienen en schaduw creëren in de desbetreffend ruimte. Er zijn diverse varianten raamscreens, waarbij wij ook screens voor schuifpui hebben. Naast dat de lichtinval wordt tegengehouden, werkt het ook als isolatie. In de warme zomermaanden houdt u uw woning door middel van screens voor ramen koel en wordt de warmte tegengehouden.

Screens volledig op maat

De screens moeten natuurlijk aansluiten op uw woning en de afmetingen van het raam. Het is daarom belangrijk dat afmetingen exact aansluiten op de afmetingen van het raam, zodat u straks optimaal gebruik kan maken van de zonwering. Juist om deze reden komen wij graag met u in contact om u van het beste advies te voorzien. Zo weten wij zeker dat er passende screens worden geplaatst en dat u snel kunt genieten van de screens die u graag zou willen kopen.

Screens

Verduisterende screens

In de zomeravonden blijft het soms tot wel 11 uur licht. Wanneer je vroeg wilt gaan slapen is een verduisterende kamer erg prettig. Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens en kunnen helpen bij de juiste verduisterende screen. Deze verduisterende screens maken wij voor u op maat.

Advies van een specialist

Monsol heeft specialisten in dienst die volledige kennis hebben van screens. Door de ervaring die is opgedaan bent u verzekerd van het juiste advies. U wilt natuurlijk dat de screens voor uw ramen van goede kwaliteit zijn en dat deze nog jarenlang meekunnen. Bij Monsol kunt u daarop rekenen! Onze specialisten komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor screens met u te bespreken.

Vandaag nog uw screens kopen!

Voor welke ramen zou u graag screens willen hebben? Bespreek het met één van onze specialisten zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De screens voor uw ramen moeten precies aansluiten op de woning en daarom komen we graag met een advies dat op maat is. Heeft u eerst nog vragen? Bel naar 0341 – 35 38 70 of mail info@monsol.nl voor meer informatie over screens. U kunt vandaag nog uw screens kopen bij Monsol!

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Rolluiken