Dé specialist in terrasoverkappingen en buitenzonwering

Terrasoverkappingen Ermelo

Wilt u een terrasoverkapping kopen in de omgeving van Ermelo? Geniet het hele jaar door in uw tuin met een terrasoverkapping van Monsol! Er zijn overkappingen met een polycarbonaat-, doek- of glazen dak. Welk dak het meest geschikt is hangt uiteraard af van uw wensen. Monsol helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste terrasoverkapping.

De voordelen van een terrasoverkapping

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een terrasoverkapping. Allereerst kunt u uiteraard tijdens diverse weersomstandigheden genieten in de tuin. Een overkapping zorgt voor bescherming tegen de regen, maar ook tegen de zon. Bent u het gesleep met de tuinmeubelen zat? In de terrasoverkapping kunt u deze laten staan.Ook handig: terrasoverkappingen zijn gemakkelijk schoon te houden. Met een terrasoverkapping in Ermelo blijft u ook verzekerd van licht. Er wordt namelijk veel licht doorgelaten door het glazen dak.

Aandachtspunten bij het aanschaffen van een terrasoverkapping

U wilt een terrasoverkapping in uw tuin in Ermelo. Waar kunt u op letten? Allereerst is het aan te raden om te bedenken hoe groot de overkapping moet worden. Waar zal de terrasoverkapping in uw tuin komen te staan? Hoeveel ruimte heeft u voor de overkapping? Wilt u grote tuinmeubelen onder de overkapping zetten? Diverse vragen die meespelen bij het bepalen van de grootte. Ook kunt u bedenken of u de overkapping wilt afsluiten. Gaat u voor zijwanden of kiest u voor een glazen schuifwand? Het aanschaffen van een terrasoverkapping brengt dus volop mogelijkheden met zich mee. Denkt u erover om een terrasoverkapping bij Monsol in Ermelo aan te schaffen? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Over Monsol

Monsol in Ermelo is specialist op het gebied van wooninrichting en outdoorartikelen. Met meer dan 30 jaar ervaring voelen wij de klant precies aan. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Het doel is dat u 100% tevreden de winkel verlaat. In Ermelo en omgeving is Monsol inmiddels een begrip. Naast terrasoverkappingen vindt u bij Monsol in Ermelo diverse andere producten voor binnen en buiten. Voor woninginrichting, outdoor en slaapcomfort kunt u ook bij ons terecht. Door onze diversiteit kunnen wij goed op uw wensen inspelen.

Een terrasoverkapping bij Monsol in Ermelo kopen

Wilt u de terrasoverkappingen in onze showroom in Ermelo bekijken? Maak dan gerust een afspraak. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0341 - 35 38 70. Ook kunt u mailen naar: info@monsol.nl. Monsol: voor een mooie terrasoverkapping in Ermelo.

Outdoor aanbod

Bekijk ons aanbod outdoor

Balkonbeglazing

Carports

Garagedeuren

Verandadaken

Windschermen voor in de tuin

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Jagerserf 33
3851 SM Ermelo

Tel: 0341 - 35 38 70
Mobiel: 06 - 53 26 83 64

E-mail: info@monsol.nl

Meer Monsol

Monsol is méér dan alleen outdoor.
Bekijk ook onze zonwering, woninginrichtingen en slaapcomfort