Verandadaken

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Het hele jaar door genieten van uw tuin?
Met een terrasoverkapping van Monsol geniet u het hele jaar door; een verandadak is te maken met een dak van doek, polycarbonaat en uiteraard glas. Graag adviseren wij over het dak dat bij u past.

Verandadaken met veel unieke opties


Verandadaken kunnen in alle maten, stijlen en wensen worden ingevuld. Bij Monsol uit Ermelo hebben wij een ruim assortiment van verandadaken met daarbij ook ontzettend veel unieke opties. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de verandadaken correct en netjes monteren, zodat tijdens de montage de puntjes op de i worden gezet.
De zijkanten en de voorkant van de terrasoverkapping zijn dicht te zetten met verschillende systemen, doormiddel van schuif- draaiglas, schuifglas en windvaste doeken, hierdoor kunt u uit de zon of uit de wind genieten van uw tuin.Tevens kan het verandadak worden voorzien van serrezonwering.
In ons assortiment hebben wij ook een doe-het-zelf verandadak, dit dak wordt als bouwpakket geleverd, incl. montage DVD.

Alle daken worden door ons gemeten, op maat gemaakt en door eigen montage team gemonteerd.

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Verandadaken-showroom-monsol