Verandadaken

0341 - 35 38 70
info@monsol.nl

Het hele jaar door genieten van uw tuin?
Met een terrasoverkapping van Monsol geniet u het hele jaar door; een verandadak is te maken met een dak van doek, polycarbonaat en uiteraard glas. Graag adviseren wij over het dak dat bij u past.

Verandadaken met veel unieke opties

Wanneer u kiest voor verandadaken, dan profiteert u het hele jaar door van uw veranda! De verandadaken van Monsol zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen. Alle verandadaken zijn op maat gemaakt en zijn te krijgen in de stijl die u graag zou willen zien. We hebben bij Monsol een ruim assortiment, waar we u graag kennis mee laten maken.

Uw veranda als serre

Door onze verandadaken kunt u uw veranda omvormen tot serre. Dit is ideaal op het moment dat het weer slechter wordt of u in een warme ruimte toch buiten wilt zitten. De verandadaken van Monsol kunnen namelijk aan de zijkanten en voorkant dicht worden gemaakt. Dit kan worden gedaan door middel van schuif- en draaiglas en windvaste doeken. Hierdoor kunt u toch in uw tuin zitten zonder dat u last heeft van het weer. Tevens kan het verandadak worden voorzien van serrezonwering.

Laat uw verandadaken ook monteren

Heeft u uw verandadaken besteld? Dan zorgen wij er ook voor dat deze op professionele wijze gemonteerd wordt door onze monteurs! Alle daken worden door ons gemeten, op maat gemaakt en gemonteerd. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om voor een doe-het-zelf verandadak te gaan, dit dak wordt als bouwpakket geleverd, incl. montage DVD.

Neem een kijkje in onze showroom!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, of als u uw wensen al in kaart heeft gebracht, neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom!

Verandadaken-showroom-monsol